Bent u dealer leverancier of vakhandelaar van kantoorapparatuur of IT-specialist en vind u het belangrijk dat uw klanten het gevoel hebben dat ze rechtstreeks met u te maken hebben als het gaat om technische service, dan is SKS de oplossing. Bel of mail ons voor een afspraak.

handschudden in showroom

SCHOLTENS KANTOORMACHINE SERVICE  S.K.S.

Onafhankelijke leverancier-gerichte kantoormachine service.

Service aan kantoormachines kan nog wel eens problemen opleveren. Elke importeur heeft zijn eigen service-organisatie.  Door de vele afdelingen, voice-response systemen en lange telefonische wachttijden verloopt de communicatie met deze organisaties vaak moeilijk. Bovendien is hun service-verlening zeer kostbaar.  Erger is nog dat leveranciers niet worden geïnformeerd over het verloop van reparaties en service (feed-back). Hierdoor verslechterd het contact tussen klant en leverancier. Daarbij loopt de leverancier de kans dat de klant bij aankoopplannen rechtstreeks aanklopt bij Importeur.  Zo kunt U als leverancier uw klanten kwijtraken

Redenen genoeg om kennis te maken met S.K.S. en de mogelijkheden die S.K.S. u als onafhankelijk service-organisatie kan bieden.

S.K.S. legt zich juist toe op de leverancier, verleent service aan bijna alle kantoormachines, opereert in een betrekkelijk klein gebied en is telefonisch goed bereikbaar. Dit heeft vele voordelen:

-korte afstanden, dus snel ter plaatse.

-lage voorrijdkosten.

-regelmatige contacten met de leverancier, dus een goede communicatie.

-service uit naam van- en fakturering via de leverancier zodat u “eigen” service kunt bieden.

-Één service organisatie voor al uw producten, zodat per bezoek aan uw bedrijf alle ter reparatie aangeboden apparatuur  gerepareerd kan worden voor maar één keer voorrijdkosten.