SKS, tegenwoordig Van Printers houdt kantoor in Sneek en heeft daar ook een grote werkplaats en een technische support afdeling. Zij beschikt over service technici die verdeeld over noord en oost Nederland wonen en van daaruit opereren. Zij hebben alle voorkomende onderdelen in de auto.
Zo nodig wordt in overleg met de leverancier direct vanuit de auto een bruikleenmachine geplaatst als het defecte apparaat niet direct gerepareerd kan worden.

De technici beschikken over alle benodigde gereedschappen, technische documentatie en kennis die nodig is om een reparatie goed uit te voeren.

Om hun kennis up to date te houden volgen de technici constant trainingen hetzij intern als wel bij de diverse importeurs.

Door de regionale werkkring en de diversiteit in producten hebben de technici een zeer klein werkgebied waardoor de reactietijd snel is en de voorrijkosten laag. Ook de prijs voor een servicecontract is daardoor laag.

Bovendien is het uurloon gemiddeld 30 tot 50% lager dan dat van de gevestigde reparateurs.

repairedit

Veel printer leveranciers in Noord en Oost-Nederland horen bij de klantenkring van SKS maar ook diverse politiekorpsen, ziekenhuizen, postorderbedrijven en banken zijn klant bij SKS. Zij zijn zeer tevreden met de snelle goede en betaalbare service van SKS.